Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Emiliano Grillos boll åkte med i bäcken i fem minuter i PGA-touren.

Märkliga incidenten på PGA-touren – bollen åker med i bäcken i fem minuter

Uppdaterad
Publicerad

Publiken fick verkligen lön för inträdet på The Colonial i Texas igår. Till deras stora förtjusning fick de följa vinnaren Emiliano Grillos dramatiska slut på PGA-tourtävlingen – där en boll färdades i en bäck i flera minuter. Publiken följde det med samma spänning som barn uppslukas av barkbåts-race.

På det 18:e hålet behövde Grillo ett par för att vinna men skickade sitt utslag ut bland träden och bollen hamnade i en grund bäck.

Vattnet förde med sig bollen bakåt utmed fairway. Bollen rullade mot botten i den grunda vattenbäcken – och rullade, och rullade och rullade, till stor glädje för åskådarna. Efter knappt 50 meter stannade den till slut mot en liten sten.

Inget bra läge att slå ifrån och argentinaren fick plocka upp bollen, droppa och plikta ett slag.

Det sneda slaget kostade till slut Grillo en dubbelbogey. Men det hela slutade lyckligt ändå för Grillo, han vann tävligen efter särspel mot Adam Schenk.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.