Rookie bästa svenska på Europatouren

Uppdaterad
Publicerad

21-åringen Lynn Carlsson gör sin andra tävling på Europatouren den här veckan. Inför sista ronden i turkiska Belek är hon bästa svenska med en tionde plats. – Jag försöker fokusera på mig själv så får vi se hur långt mitt spel räcker, säger Carlsson till golf.se

Med 215 slag, fyra under par, efter tre ronder är Lynn Carlsson delad tia och sju slag efter ledande engelskan Melissa Reid.

– Det är svårt att sätta mål inför en säsong på en ny tour, eftersom jag inte vet vad som väntar. Jag försöker fokusera på mig själv och mina processer runt omkring och sen får vi se hur långt mitt spel räcker, säger Lynn Carlsson till golf.se

För att inte konkurrera med andra golftävlingar och annan sport kör damernas Europatour ett test med att spela tävlingen söndag till onsdag.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Europatouren damer

Mer i ämnet