Madelene Sagström stod för flera bogeys. Foto: TT

Surret i Singapores LPGA: Madelene Sagströms bogeys och Taylor Swifts konsert

Publicerad

Madelene Sagström tappade från tredje till 17:e plats på den tredje rundan av Singapores LPGA-täving. Eftersnacket handlade om hennes bogeys och Taylor Swifts konsert.

– Jag tror att det kommer att bli ett trevligt sätt att koppla av, ha lite kul, säger trean Celine Boutier som ska gå på konserten.

Det började med en bogey på det första hålet för Sagström. Sedan blev det ännu värre på det andra hålet där Sagström hamnade i problem i ledarbollen när hon spelade bollen i ospelbart högt gräs och fick droppa den i en slänt som lutade uppför, en vansklig dropp.

Efter en lång diskussion med sin caddie kunde hon sedan slå fram bollen men nådde inte greenen 130 meter bort. Hon missade en fem meter lång bogeyputt precis och fick en dubbelbogey och var +3 för dagen redan efter två hål på Sentosa Golf Club.

Boutier tappade ledning – Ser fram emot konserten

Efter det spelade Sagström – 1 och gick runt på 74 slag och har – 3 precis som Linn Grant inför sista dagen. Ayaka Furue, som också gick i ledarbollen, leder på – 10.

Fransyskan Celine Boutier tappade sin ledning och är delad trea. Hon har en speciell uppladdning inför avslutningen på söndag.

– Jag är väldigt exalterad över att kunna gå på Taylor Swift-konserten i Singapore i kväll, så jag tror att det kommer att bli ett trevligt sätt att koppla av, ha lite kul och förhoppningsvis vara på gott humör inför morgondagen, säger Boutier enligt AP.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.