Fredrik Petersen gjorde tio mål för Malmö. Foto: Bildbyrån

Tredje raka segern för Malmö

HK Malmö är i fortsatt serieledning i handbollsligan. Hemma mot Aranäs kom lagets tredje seger på lika många försök. ”Men nu väntar tuffare schema och tuffare lag”, säger tiomålsskytten Fredrik Petersen efter 34–21 hemma mot Aranäs.

Malmö rivstartade matchen och ledde med 11–3 efter drygt 17 minuter spel. Aranäs knappade förvisso in till 15–11 i paus, men hemmalaget kunde obehindrat rycka ifrån i andra halvlek.

– Det blir tuffare lag att möta framöver, men vi vet också att det finns mer att ta av i det här laget. Vi har inte fått ihop allt ännu. Det går upp och ner i spelet och vi missar ett hav av frilägen, säger Fredrik Petersen till Sydsvenskan.

Fredrik Petersen gjorde tio av hemmalagets mål medan Hannes Söderberg var skyttebäst i Aranäs med sex fullträffar.