Isabelle Gulldén gör comeback. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

Isabelle Gulldén gör comeback

Uppdaterad
Publicerad

Efter nästan ett års frånvaro från elithandboll gör nu den svenska stjärnan Isabelle Gulldén comeback, vilket Skånesport var först med att rapportera om.

34-åringen finns med i Lugi:s trupp som i kväll mot Skuru. Hon är tillbaka efter att i slutet av november fött sitt andra barn och förra säsongen dragits med knäproblem.

– Bella är speciell. Hon stod på träningsplanen sex dagar efter födseln, säger Lugi:s tränare Mads Lyhne Niesen till Skånesport och fortsätter:

– Hon är inte i toppslag ännu, såklart. Men hon har varit med och tränat nästan lika mycket som de andra tjejerna i laget de senaste dagarna.

Lugi som ligger sist i tabellen meddelade i går att Timo Glave, som varit huvudtränare under säsongen, tar ett steg tillbaka och att tidigare assisterande tränaren Mads Lyhne Nielsen tar över som huvudtränare.

ARKIV (2023-06-04): Intervju med Isabelle Gulldén om tankarna på att avsluta karriären: ”Klart de tankarna har kommit”

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: Bildbyrån

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.