Stig Tore Moen Nilsen kunde avgjort för Kristianstad. Foto: Bildbyrån

Viktig poäng för Kristianstad i Champions League

Kristianstads vändning i andra halvlek såg ut att kunna ge seger hemma mot Brest från Vitryssland i Champions League-handbollen.

Men Brest kom tillbaka och matchen slutade 29–29.

Brest ledde ett tag i andra halvlek med fyra mål, men då kom upphämtningen från Kristianstad och slutet blev en riktig rysare. Kristianstad ledde med 29–28 men vitryssarna kvitterade.

Stig Tore Moen Nilsen hade chansen att avgöra vid 29-29 men han tappade bollen. Inte heller Brest lyckades få in en vinstboll i anfallet efter.

– Vi hade velat ha två poäng men vi fick en dålig period när de gick ifrån. Vi jobbade på och som matchbilden blev får vi vara nöjda med en poäng. Vi kunde ha tappat båda. Jag är nöjd med att vi visade bättre moral och engagemang i andra halvlek, säger tränaren Ola Lindgren till Viasat.

Kristianstad ligger sjua av åtta lag i grupp B, men sex lag går vidare. I februari väntar bortamatcher mot Celje och Zagreb, klubbarna som Kristianstad måste ha bakom sig för att den här säsongens äventyr i Champions League inte ska vara över.