Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Stort tumult mellan spelarna i seriefinalen: ”Nu är det bråk” Foto: Innebandy.tv

Här bryter han av klubban på motståndaren i toppmötet: ”Nu är det bråk”

Uppdaterad
Publicerad

Med slutsekunder kvar av den tidiga seriefinalen i innebandyallsvenskan mellan Hovslätts IK och Warberg IC utbröt vilt bråk mellan spelarna.

Detta efter att en Hovslättsspelare snodde motståndarens klubba och knäckte den över knät.

– Oj nu är det är bråk, utbrast kommentatorn.

Toppmötet mellan obesegrade Hovslätts IK och Warberg IC innehöll allt. Med 49 sekunder kvar av matchen satte Wille Knuthas kvitteringen till 6-6 och då såg det ut som att matchen skulle gå till förlängning.

Men med fem sekunder kvar fick Warberg ett frislag en bra bit från hemmalagets mål. Morics Krumins klev fram och avlossade ett skott som hittade nätet och såg till att gästerna tog med sig alla poäng hem. Men precis efter utspelade sig stort bråk på planen.

Detta efter att en Hovslättsspelare ramlat på en Warberg-spelares klubba och i samma ögonblick när han reste sig tog han upp klubban och knäckte den på mitten – mitt framför spelaren.

– Nu är det bråk, han knäcker klubban över knät,. Det kommer vara några utvisningar i protokollet efter matchen, säger kommentatorn.

Tabelltvåan Warberg är nu bara tre poäng bakom ettan Hovslätts.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.