Sara Steen gjorde tre mål i Endres storseger mot Rönnby. Foto: Bildbyrån/ARKIV

Säsongens första trepoängare för Endre

Endre fick full utdelning hemma mot Rönnby och tog säsongens första trepoängare efter seger med hela 9–4. ”Äntligen fick vi tre poäng”, säger tremålsskytten Sara Steen till helagotland.se.

Gästande Rönnby tog ledningen med 2–0 i första perioden men Endre hämtade sig snabbt, gick ikapp och kunde efter bra utdelning dra ifrån till 7–3 i andra perioden. Ett underläge som Rönnby aldrig förmådde resa sig från.

– Äntligen fick vi tre poäng. Skönt att jag fick göra några mål också, jag har haft flera bra lägen tidigare utan att få dit bollen, säger Sara Steen, som med sitt tredje mål i matchen fastställde slutresultatet 9–4, till helagotland.se.