Robin Lehner hamnade i bråk i natt. Foto: TT Nyhetsbyrån

Buffalos Robin Lehner inblandad i storbråk

Uppdaterad
Publicerad

Buffalos svenske målvakt Robin Lehner var inblandad i ett större bråk i NHL-mötet mot Montreal, alldeles intill Lehners kasse.

Andra perioden gick mot sitt slut när bråket utbröt, skriver Aftonbladet. Lehner höll sig först på avstånd men gav sig sedan på Montreals Michael McCarron. Därefter försökte McCarron slita av Lehner masken.

– Det var en stor kille som låg på en av mina medspelare och jag försökte få bort honom. Men jag gjorde ju egentligen ingenting. Om jag velat hade jag kunnat hoppa på killen och gjort precis vad jag velat med honom, säger Lehner till Buffalo News enligt Aftonbladet.

Även Montreals målvakt Ben Scrivens markerade. Han åkte upp till rödlinjen under bråket, men då gjorde Lehner miner åt honom att backa.

– Ja, han hade 30 sekunder på sig att komma upp, men bara stod där. Om han vill ”gå” nästa år är jag redo, säger Lehner.

Mötet mellan divisionsrivalerna slutade med bortaseger 3-2 för Montreal efter ett övertidsmål av Paul Byron.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.