Djurgården vände och vann

Tre möten på fem dagar och full pott för Djurgården. I kvällens möte i SHL vände de och vann när Sörensen snodde åt sig rampljuset.

Först slog de ut Växjö ur CHL och sedan vann de gårdagens möte i SHL efter en hård kamp. I dag var det dags igen och det var hemmalaget Djurgården som började starkast, när Daniel Brodin gjorde 1-0.

Men Växjö kom snabbt in i matchen efter att Cory Murphy dragit av ett skott som Patrik Lundh styrde in. Växjö fick sedan två heta chanser i andra perioden, men målvakt Mantas Armalis höll tätt.

När ledningsmålet väl kom via Teemu Laakso, som dunkade in pucken, rullade puckarna in för Växjö och i början på tredje perioden stod det hela 3-1 till Växjö.

Men Djurgården skulle komma igen och det via en och samma man – nämligen Marcus Sörensen. Först efter passning via en skridsko och sedan på egen hand till 3-3.

Avgörandet kom till sist i förlängningen när Marcus Högström gjorde 4-3 och vinst igen för Djurgården.

Djurgården – Växjö 4-3