Fantenbergs revanschläge mot Luleå

Uppdaterad
Publicerad

Förra säsongens final i Champions Hockey League blev sådär för Frölundas Oscar Fantenberg. Laget ledde med 2-0, inför tredje perioden. Då drog Oscar på sig ett matchstraff och Luleå vände och vann med 4-2.

– Det är historia. Livet går vidare. Jag har inte tänkt på det, men jag hade anat att frågan skulle komma. Jag har inga bra svar och jag kommer att få leva med det som hände så länge som nån minns det. Det blev i alla fall en ganska bra revansch i slutspelet, säger Oscar till GP.

– Luleå är mer skickligt den här säsongen. Lite mindre fysiska spelare, lite mer spelskickliga spelare. Det har varit ett annat spel i de två matcher som vi redan mötts i SHL, fortsätter han.

I kväll 20.00 har Fantenberg och Frölunda chansen att ta revansch i CHL:s kvartsfinal. Se matchen på svt.se/sport. I den andra kvarten i kväll möts Davos och Skellefteå.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Champions Hockey League

Mer i ämnet