Jakub Voracek sätter pucken bakom Henrik Lundqvist. Foto: TT Nyhetsbyrån

Flyers vann efter Lundqvists miss

New York Rangers låg under med 3-2 och Henrik Lundqvist var på väg att lämna buren. Han åkte mot båset, dunkade klubban i isen för att få in en extra spelare – då ångrar sig Lundqvist. Philadelphia vinner till sist med 4-2 i Madison Square Garden.

Den svenske målvakten återvänder ut på isen, men då har redan en extra Rangersspelare hoppat in på isen. Domaren blåser i pipan och New York-laget fick en man utvisad då de hade för många spelare på isen, med bara minuten kvar.

Något som bortalaget, Flyers, utnyttjade. Trots en man mindre i Rangers lämnade Lundqvist isen för att få till 5-mot-5-spel. Då kunde Wayne Simmonds slå in pucken i tom kasse.

Stanley Cup 2014

Rangers fick aldrig något tryck

Philadelphia hamnade i 2-0-underläge bara minuter in i första. Men de lyckades vända på matchen. De ledde med 3-2 inför den tredje perioden och Rangers lyckades aldrig få något tryck mot Ray Emery i Flyers-kassen.

Det står 1-1 i matcher i bäst av sju.