Frölunda dominerade mot Djurgården

Frölunda reste sig fort efter stjärnsmällen mot HV71 senast och kämpade ned Djurgården med 2-1 på hemmais.

Frölunda dominerade matchen och hade 2-0 inför sista perioden, men gästerna fick hopp när Marcus Sörensen gjorde reducerade 36 sekunder in i tredje.

– I två perioder spelade vi bra och kommer tillbaka starkt efter det tunga nederlaget i Jönköping. Men vi har att jobba på att inte stressa upp oss då det blir stressigt här i tredje perioden idag. Men vi var tillbaka idag och spelade som vi gjorde på försäsongen, sa Frölundas Elias Fälth till C More.

Just Fälth blev matchvinnare när han från nära håll tråcklade in 2-0 bakom Mantas Armalis i Dif-målet efter att  Armalis släppt en enkel retur.

Frölunda var det bättre laget. I den andra perioden var det spel mot ett mål och 1-0 var i underkant.