Gabriel Landeskog (t h) gjorde fyra poäng mot Dallas. Foto: TT Nyhetsbyrån

Fyra poäng av glödhet Landeskog

Gabriel Landeskog var glödhet och gjorde fyra poäng, två mål och två assist, när Colorado slog Dallas (6–3).

– Det är alltid kul att bidra poängmässigt, men det viktiga var att vi snabbt studsade tillbaka efter förlusten i torsdags, säger Landeskog till Expressen.

Mattias Janmark gav Dallas en drömstart när han slog in ledningspucken för gästerna redan efter 20 sekunder. Rookiens andra mål på lika många matcher.

Slog till i tredje

Trots att Dallas gick upp till en 2–1-ledning i paus och hade en tvåmålsledning knappt 15 minuter in i mittperioden – lyckades Colorado vända.

Erik Johnson och Jarome Iginla såg till att det var oavgjort inför slutronden och efter den kommande vändningen drog sedan Gabriel Landeskog till med ett direktskott som betydde 5–3. Och några minuter från slutet avancerade han snett in mot mål och lirkade snyggt in punkteringen.

”Kan spöa alla”

– Spelar vi så här som vi gjorde i kväll och under de första 40 minuterna mot Minnesota kan vi spöa vilket lag som helst, säger Gabriel Landeskog till Expressen, som har gjort fem poäng (3+2) på två matcher.