Flickan fotobomdades av stjärnorna Foto: TT Alan Diaz/Instagram

Stjärnorna fotobombade den fyraåriga flickan

Uppdaterad
Publicerad

Familjen Almas ville bara föreviga sina NHL-biljetter med en bild på sin dotter. Nu är de på väg att bli kända – tack vare ett par skojfriska NHL-stjärnor. ”Tror inte hon förstår hur stort det är”, säger Shannon Almas till NHL.com

Familjen Almas trodde lyckan var gjord när de fick ett par hockeybiljetter av sina vänner. Vad de inte visste var att det bara var början på oförglömlig kväll.

Paret hade fått biljetter till träningsmatchen mellan Detroit Red Wings och Chicago Blackhawks. Med sig till matchen hade de sina barn, fyraåriga dottern Lylah och tvååriga sonen Luca. Pappa Cary Almas passade på att knäppa ett par bilder på den glada familjen för att föreviga kvällen – och en av dem stod ut lite extra.

”Gillats” av 27 000

I en av bilderna passade Detroit-stjärnona Dylan Larkin och Steve Ott på att ”fotobomba” Lylah genom att le rakt in i kameran från utvisningsbåset där de satt.

fotobomb

Paret la snabbt upp bilden på sociala medier och därefter har bilden spridits som en löpeld. Däribland på Detroits egna Instagram-konto där bilden nu har ”gillats” av över 27 000 personer.

– Jag tror de upptäckte att vi skulle ta en bild och valde att titta rakt in i kameran. När vi tittade på bilden efteråt tänkte vi bara ”herregud!”, säger Shannon Almas, mamma till Lylah, till NHL.com.

Dottern måttligt imponerad

Bilden var en stor händelse för mamma och pappa då parets favoritspelare är just Dylan Larkin. Lylah däremot har tagit uppståndelsen med ro.

– Hon blev naturligtvis jätteglad när hon såg bilden, men jag tror inte hon inser hur stort det är. Jag försökte berätta för henne ”du är känd! bryr du dig inte om att du är känd?” men hon svarade bara ”ja ja, jag bryr mig inte”. Jag och min man var helt i extas men Lylah tog det hela med en klackspark.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.