Foto: TT Nyhetsbyrån

Jumbon vann mot serieledarna

Uppdaterad
Publicerad

Toppen mot botten.

Skrällaget nummer ett mot den stora besvikelsen.

Då blev det en stor överraskning.

Vita Hästen har gjort succé och toppar serien. AIK har floppat totalt och ligger sist. Men när lagen möttes i Norrköping i kväll märktes inte det.  

AIK, som den senaste tiden sparkat både vd, sportchef och tränare, imponerade och vann med 5–3.                     

Hockeyallsvenskan 2014-2015

– Vi spelade jättebra i 50 minuter, sedan gick vi ner oss lite de sista tio. Men det är alltid kul att slå serieledarna, sade AIK:s nytillträdde tränare Peter Nordström på presskonferensen efter segern, som var hans första i AIK.              

”Var aldrig nära”

–  En otroligt dålig match från vår sida. Vi bjöd på både deras första och andra mål, och det speglade matchen. Vi hade inte ens med oss någon koncentration när matchen började så det fanns inget att tappa heller, sade Vita Hästens tränaren Niklas Czarenecki, och fortsatte:

– Vi var aldrig nära över huvudtaget. Vi gjorde de flesta fel man kan göra och följde inte alls vår matchplan säger Vita Hästens Niklas Czarnecki.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Hockeyallsvenskan 2014-2015

Mer i ämnet