Karlsson och Lehner bakom Ottawas seger

Ottawas backstjärna Erik Karlsson gjorde matchens första mål när hans lag besegrade Buffalo med 2-1 i NHL-ishockeyn natten till onsdagen.

Karlsson fixade 1-0, i spel fem mot fyra, med ett välriktat slagskott. Målet var Ottawakaptenens 13:e i NHL i höst.

Hemmalaget Buffalo kom tillbaka i den tredje perioden och kvitterade genom Tyler Myers, men Milan Michalek fick sista ordet och avgjorde för Ottawa.

NHL 2014-2015

Jhonas Enroth gjorde, trots förlusten, en bra match i hemmakassen och svarade för 24 räddningar. I gästernas mål storspelade Robin Lehner och räddade 35 puckar, vilket räckte för att väljas till matchens bästa spelare.

Segern innebar att Ottawa fick stopp på en tre matcher lång förlustsvit.

Alexander Steen gjorde sitt 18:e mål för säsongen när hans St Louis besegrade Arizona med 2-1. Målet innebar 1-1 och kom i powerplay i den första perioden. Dmitrij Jasmin avgjorde sedan matchen, framspelad Carl Gunnarsson. Segern gör att St Louis hänger med i toppen av Central Division. Nashville, som leder den tuffa divisionen, besegrade Tampa Bay med 3-2. Viktor Stålberg spelade fram Seth Jones till matchens första mål och James Neal avgjorde för Nashville i sudden death.