Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se Lucas Raymonds mål i spelaren ovan. Foto: NHL.com

Lucas Raymond bidrog till Detroits storseger

Uppdaterad
Publicerad

Lucas Raymond gjorde ett mål och passade fram till två när Detroit vann mot Washington med 8-3.

Se Lucas Raymonds mål i spelaren ovan.

– Jag tror att vi börjat hitta vår identitet som ett lag, vad som fungerar, vad som inte gör det och vilka kvällar vi måste hitta ett sätt att ta poäng, säger tvåmålsskytten Shayne Gostisbehere till NHL.

– Det kommer att bli viktigt för de här kommande månaderna, fortsätter Detroitspelaren efter första matchen som laget gjorde minst åtta mål sedan 15 november 2017.

Detroit håller nu den första wildcardplatsen till Stanley Cup från den Östra konferensen, tre poäng före Tampa Bay och nio före nattens motståndare Washington.

57 mål för Raymond i NHL-karriären

– De här fyrapoängsmatcherna är nya för oss. Det brinner lite i knutarna för lagen som jagar oss. De spelar bokstavligen för att förlänga säsongen, säger Detroit-tränaren Derek Lalonde.

Raymond gjorde sitt 17:e mål för säsongen. Den 21-årige göteborgaren har nu gjort 57 mål i NHL-karriären.

För Washington är varje match viktig för att nå slutspel.

– Vi kommer inte att spola den här i toaletten. Vi måste titta på några av sakerna eftersom vi kommer att möta det här laget igen. Det finns många strukturella saker vi behöver städa upp. men vi har spelat bra tidigare och får nu vända blad. Det här var en engångsföreteelse för gruppen, säger Washingtons tränare Spencer Carbery.

NHL

Detroit Red Wings logo

Detroit Red Wings

8 - 3

Washington Capitals logo

Washington Capitals

2-0, 3-2, 3-1
Little Caesars Arena, Detroit, MI
Publik: 19515

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.