Emil Bejmo blev tvåmålsskytt. Foto: Bildbyrån

Mora körde över Södertälje

Tre mål på 32 sekunder när Mora sänkte Södertälje med 7-0. Det var Dalalagets åttonde raka seger i hockeyallsvenskan.

Mora fortsätter att imponera och toppar tabellen.

Första målet kom efter bara några minuter. Mattias Bromé skrinnade iväg från SSK:s försvar och placerade in 1-0, Bromés 12:e fullträff för säsongen.

Och målskytten Bromé skulle hålla sig framme igen. Med en fin passning nådde han kanadensaen Kevin Gagné som skickade in 2-0 mellan skydden på Alexander Sahlin i mål.

Samma lina bakom fyra mål

Två minuter senare var det dags igen. Efter slarv och passivitet i Södertäljeförsvaret, kunde Emil Bejmo styra in Jakob Nilssons skott. Bejmo gjorde också 4-0. Detta i powerplay i tredje perioden. Samma lina hade varit inne på samtliga mål hittills i matchen.

Sedan tappade Södertälje allt, och släppte in 3 mål på 32 selunder. Pierre Engvall gjorde både 5-0 och 6-0.

Det närmast rekordartade målskyttet avslutades av Gustaf Jonsson. 7-0 och Moras åttonde raka seger.