Bröderna Sedin gjorde båda två mål i natt. Foto: TT

Nya mål från Sedin och Sedin

Vancouvers Henrik och Daniel Sedin gjorde ett mål var, nummer sju respektive åtta för säsongen, i NHL-matchen mot New Jersey.

New Jersey blev trots brödernas insatser ett för hårt motstånd, laget är hittills obesegrat på hemmaplan under ordinarie speltid den här säsongen. Matchen slutade 3–2 till New Jersey.

Daniel Sedin kvitterade till 1–1 i numerärt överläge i andra periodens inledning, och utsågs till en av matchens stjärnspelare. Det är andra matchen i rad han gör mål efter att ha spelat sex matcher utan att göra något mål alls.

Henrik Sedins mål kom nästan fyra minuter in i tredje perioden med ett handledsskott som placerade pucken just under ribban, efter en passning från brorsan.

Deras danske lagkamrat Philip Larsen fördes från isen på en bår i andra perioden efter att ha fått en rejäl smäll av New Jersey-spelaren Taylor Hall bakom Vancouvers mål. Larsen fördes till sjukhus för utvärdering av skadorna.

– Jag tyckte att det ändrade matchen lite. Det är aldrig kul att se någon falla ihop sådär, en lagkamrat, och jag tyckte vi blev lite sämre. Vi hoppas bara att han är okej, säger Henrik Sedin till espn.com.

Målvakten Jacob Markström räddade 19 skott på mål för Vancouver.