Rakell har gjort 13 mål i år. Foto: Bildbyrån

Rakells dubbel ledde Anaheim till seger

Rickard Rakell låg bakom Anaheims 4-1-seger över Philadephia. Svensken gjorde två av målen.

Rakells båda mål kom i den första perioden och betydde 1-0 och 2-0- Det var tredje gången i karriären som Rakell stod för dubbla mål i samma NHL-match, enligt nhl.com. Totalt har han gjort 13 mål den här säsongen.

I den andra perioden utökade Chris Stewart Anaheims ledning till 3-0, innan Wayne Simmonds i den tredje perioden reducerade till 3-1. Andrew Cogliano fastställde slutresultatet till 4-1.

Segern var Ducks sjunde på åtta matcher.