Bill Sweatt är skadad igen. Foto: Bildbyrån

Skadad igen – efter comebacken

Uppdaterad
Publicerad

Comeback i förrgår.

Skadad i dag igen.

”Inte vad jag hoppats på”, säger Luleås Bill Sweatt.

I förrgår gjorde Luleås stjänförvärv Bill Sweatt comeback efter en två månader lång skadefrånvaro.

Men comebacken blev bara en match lång. I kväll finns han nte med när Luleå spelar borta mot Djurgården. Detta då han åkt på ett bakslag i rehabiliteringen efter sin magmuskelskada.

– Det var ju inte vad jag hoppats på, direkt. Det är samma skada i samma del av kroppen, säger en frustrerad Sweatt på nsd.se.

”Gick bra i början”

Han kände av skadan redan mot Frölunda i tisdags.

– Det gick bra i början, sen fick jag värre och värre smärtor ju längre matchen led. Efter matchen – och dagen efter – kom smärtorna tillbaka med råge. Nu får vi ha ett litet rådslag och komma fram till hur vi ska gå vidare, säger han.

– Det är ju irriterande, naturligtvis, det kommer aldrig ett genombrott. Och kommer det ett så får jag alltid ett slag i ansiktet någon dag senare ändå. Jag försöker hålla huvudet kallt och lyssna på vad läkarna säger åt mig.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.