Se Hannes Björninens läckra mål mot Tre Kronor här. Foto: Stefan Jerrevång/TT

Tre Kronor blev för andra kvällen i rad nollat av Finland.

De gjorde det efter ett oerhört läckert finskt 1–0-mål.

Hannes Björninen lurade bort det svenska försvaret fullständigt.

Se det läckra 0–1-målet i klippet här ovanför

Matchens första mål kom med knappt fem minuter kvar att spela av den första perioden. Örebro-spelaren Björninen fintade bort två svenska spelare innan han sprätte upp pucken förbi Carl Lindbom i det svenska målet.

Sverige förlorade till slut med 3–0, efter att först Markus Nurmi och sedan Tobias Winberg (i öppet mål) nätat.

”Väldigt besvikna”

Därmed blev Tre Kronor för andra kvällen i rad nollat mot Finland i Linköping. I går blev det 0–2.

– Vi var väldigt besvikna över insatsen i går, men vi kommer ut och spelar som ett mycket bättre hockeylag i dag. Sen är det väldigt frustrerande att spela två hemmamatcher utan att göra mål, säger den svenske förbundskaptenen Sam Hallam till Viaplay.

Härnäst väntar Betano Hockey Games i Schweiz och Tjeckien för det svenska ishockeylandslaget.