Växjö avslutade med förlust

Det blev inte full pott för Växjö i CHL:s gruppspel. I den avslutande matchen föll den regerande svenska mästaren mot Ingolstadt på bortais (5–3).

Ingolstadt visade styrka i mötet med Växjö.

Laget låg under med både 1–0 och 2–1 men lyckades vända till en 4–2-ledning – och det blev förlust i sista gruppspelsmatchen för smålänningarna.

Champions Hockey League

Hade chansen

Liam Reddox gav nerv när han reducerade fyra minuter från slutet och med minuten kvar plockade Växjö ut målvakten och pressade på. Men laget lyckades inte med ett fjärde mål.

I stället slängde sig Jared Ross och slog in pucken i den tomma kassen – 5–3.

Växjö är sedan tidigare klart för slutspel.