Jobbig slutspelsstart för tabellettan

Seriesegrande Pixbo låg under med 2-5 mot Helsingborg. Och trots en stark upphämtning till 5-5 i slutet av den tredje perioden, var det Helsingborg som tog hem den första kvartsfinalen med 6-5 efter förlängning.

Emil Julkonen var den som satte det avgörande målet, drygt sju minuter in i förlängningen.

Men matchens lirare var Pixbos Daniel Calebsson med sina tre mål, men trots den insatsen kunde inte Pixbo rå på tabellsjuan Helsingborg.

Superligan herr 2014-15

Seger även för Linköping

Warberg tog sig till slutspel via en poäng i den allra sista omgången av Superligan. Men kvartsfinalserien inledde de med förlust, 4-5 mot Linköping.

Nästa match de två lagen emellan spelas den 14:e mars, och samma dag får Pixbo möjlighet till revansch mot Helsingborg.