Foto: Bildbyrån

Kallur hyllas – av SVT Sports läsare

Uppdaterad
Publicerad

Efter Sanna Kallurs lyckade comeback på 60 meter häck, hyllas hon unisont av SVT Sports läsare.

”Respekt!! Det kan man kalla för hängivenhet och kärlek till sin sport!!”, skriver Donald Bergman på Facebook.

Få svenska idrottare är lika omtyckta som Susanna Kallur.

Det visade sig, inte minst, efter hennes lyckade comeback på 60 meter häck.

Friidrott säsong 2015

Efter finalen, där hon slutade fyra, strömmade hyllningarna in på SVT Sports Facebook-konto.

”Ja vad ska man säga.. det är nog få som inser vad det krävs. Är djupt imponerad över hennes orubbliga strävan, och hon är ju heeelt omöjlig att låta bli å tycka om. Så häftigt...jag längtar redan till sommaren. Alldeles strålande Sanna!”, skriver Erik Egnor.

Andreas Bark tar till stora ord:

”Kan man annat än att älska den här tjejen? Det finns en handfull idrottsmän i det här landet som fått mig att smälta. Sanna är en av dessa. Hon har en järnvilja som kan förflytta vilka gränser som helst känns det som. Trots flera tunga år vägrar hon vika ner sig, hon är en kämpe av Guds nåde. Jag är djupt imponerad. Dessutom utstrålar Sanna en värme och har en ödmjukhet som i idrottsvärlden är synnerligen sällsynt. Ett föredöme på alla plan!”

”Underbart. Vilken vilja, vilket tålamod och vilken tro på sig själv. Tänk om fler var som du!!”, skriver Johanna Ohlsson.

Vill du också hylla Sanna Kallur efter comebacken? Skriv din hälsning här!

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Friidrott säsong 2015

Mer i ämnet