• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Nordmaling i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Det brinner i en villa i centrala Nordmaling med kraftig rökutveckling som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Västerbotten.

Alexander ”The Mauler” Gustafsson. Foto: TT Nyhetsbyrån

”The Mauler” hittar ingen motståndare

Uppdaterad
Publicerad

Ryggskadan är läkt och Alexander ”The Mauler” Gustafsson är tillbaka i full träning. Men när 30-åringen får en ny fajt är fortfarande oklart.

”Vi hittar ingen bra match för Alex. Vi har letat i en, en och en halv månad”, säger managern Tomas Ghassemi.

– Vi blev erbjudna att möta Misha Cirkunov, som efter fyra raka segrar är åtta på rankningen, men det var ingen match vi vill ha. Vårt första val var att möta Ryan Bader men han har fortfarande inte skrivit på något nytt kontrakt med UFC.

Alexander Gustafsson, tredje utmanare till titelhållaren Daniel Cormier i lätt tungvikt, gick bara en match i fjol. Efter segern mot Jan Blachowicz, Polen, i Hamburg den 3 september fick han omgående en ny fajt, mot brasilianaren Antonio Rogerio Nogueira i São Paulo, men tvingades lämna återbud då ryggen började krångla igen.

Ilir Latifi, som har en nyopererad tå, väntas enligt Tomas Ghassemi kunna gå en match i april eller maj.

Fakta: Kommande svenska UFC-fajter

David Teymur möter Lando Vannata, USA, i Las Vegas den 4 mars.

Lina Länsberg ställs mot Veronica Macedo, Venezuela, i London den 18 mars.

Reza Madadi mot Joe Duffy, Irland, i London den 18 mars.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.