På sjukhuset fick Maria Komissarova besök av Vladimir Putin. Foto: TT Nyhetsbyrån

Blev förlamad – efter den otäcka OS-olyckan

Uppdaterad
Publicerad

Hon kraschade otäckt och brött ryggraden under en OS-träning. Nu har Maria Komissarova meddelat att hon är förlamad. Men hon ger inte upp.

Maria Komissarova bröt ryggen efter en olycka i samband med en träning i samband med OS i Sotji, för elva dagar sedan. Nu har hon meddelat på sitt Instagram-konto att hon är förlamad från midjan och neråt.                

”Det har gått tio dagar sedan operationerna av min ryggrad. Jag kan inte känna kroppen under min navel. Men jag är stark och vet jag jag någon gång definitivt kommer att stå på benen igen” skriver hon.         

OS i Sotji

Behandlas i Tyskland

Komissarova opererades i sex timmar efter olyckan, och fick på sjukhuset besök av Rysslands president Vladimir Putin. Nu behandlas hon i Tyskland.

På Instagram riktar hon även ett stort tack till alla som stöttat henne sedan olyckan.

”Jag vet inte var jag ska börja, men jag vill inte stänga in mig själv från alla eftersom alla har varit så stöttande. Tack så mycket!”

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

OS i Sotji

Mer i ämnet