Foto: TT Nyhetsbyrån/SVT

Damkronorna laddar med SVT-krönika

Uppdaterad
Publicerad

Inför bronsmatchen på torsdag kl 13.00 mot Schweiz laddar Damkronorna genom att läsa Jonas Karlssons krönika om att hantera förlusten mot USA i semin.

SVT:s Jonas Karlssons krönika om Damkronorna är en kuslig exakt beskrivning av vår situation just nu. Borde läsas av alla berörda.” twittrar assisterande förbundskaptenen Leif Boork, som ska distribuera den till laget.

”Att inte låta sig nedslås i underlägsenheten är en styrka; kanske rentav en förutsättning för att orka vidare när det är som mest hopplöst.” skrev bland annat Karlsson som tror på en rejäl bronschans.

”Efter att ha sett den andra semifinalen nu ikväll känns det som en svår men öppen bronsmatch; en bra chans för det svenska landslag som var uträknat och snudd på hånat inför mästerskapet. Det är starkt. Det är beundransvärt.”

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

OS i Sotji ishockey damer

Mer i ämnet