Foto: TT Nyhetsbyrån

Osäkert för Olsson och Lindgren

Uppdaterad
Publicerad

Efter Sveriges uttåg ur handbolls-VM kommer nu förbundskapternas framtid i fokus. Staffan Olsson och Ola Lindgren har ett kontrakt som går ut i sommar. – Vi får se vad som händer, säger Olsson till Expressen.

Sverige förlorade åttondelsfinalen mot Polen med 20-24. Nu kan Blågult förlorade flera profiler. Kim Andersson aviserade efter matchen att han nu är färdig med landslagsspel och Jonas Källman tvekar.

– Jag åker hem nu och kommer personligen att fundera på hur det ska rulla vidare, säger han till Expressen.

Handbolls-VM 2015

Även förbundskaptenernas framtid är osäker. Staffan Olsson och Ola Lindgren kommer nu diskutera sina roller med förbundet.

– Jag vill åka hem och fundera på det, jag kommer inte ta något beslut snabbt och hastigt.

– Allt varar inte för evigt, det vet jag om. Men någonstans har vi väl haft ett öga mot Rio 2016, säger Lindgren. Förbundet vill fatta ett beslut i frågan innan EM-kvalet återupptas i slutet av april. -Vi ska först sätta oss ner och diskutera, säger förbundets VD Stefan Lövgren.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Handbolls-VM 2015

Mer i ämnet