Foto: SVT

Över 30 000 till Musikhjälpen för SVT:s VM-paket

Uppdaterad
Publicerad

Den här veckan har Musikhjälpen pågått i SVT Flow och P3 – där årets insamlingstema har varit ”Hjälp oss att stoppa spridningen av hiv”. Mängder av auktioner har avgjorts, där pengarna gått oavkortat till välgörenhet. SVT Sport fick in över 30 000 kronor för ett härligt vinterpaket!

SVT Sport hade satt ihop ett härligt vinterpaket för dig som älskar vintersporter.

I paketet ingår två entrébiljetter som gäller för ALLA tävlingar under skid-VM i Falun 18/2-1/3 2015. Två personer kommer även få besöka SVT:s studio, titta in bakom kulisserna och träffa gänget som jobbar med VM i Falun, under en av dagarna.

Dessutom får auktionsvinnaren Björn Ferrys egna ”OS-kit” med väska, tajts och tröjor från OS i Sotji, en orange dunjacka från Vinterstudions klädförråd, en unik tavla från Vinterstudion och två muggar med SVT Sports logga.

Budgivningen, som pågått under flera dagar, landade till slut på 30 600 kronor – som alltså går oavkortat till Musikhjälpens insamling.

Här hittar du auktionssidan

Mer info om gäster, musikönskningar och allt annat på musikhjälpen.se.

Snacka om Musikhjälpen i sociala medier under #mh14

Hjälp oss stoppa spridningen av hiv!

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas.

2014 vill Musikhjälpen ha din hjälp att stoppa spridningen av viruset hiv.

Var 15:e sekund smittas någon med hiv världen över och en stor del av dem är barn och tonåringar. Utan medicin blir viruset livshotande.

Hjälp oss i kampen att stoppa spridningen av hiv!

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.