Peder bäste Fredricson på Friends

Uppdaterad
Publicerad

Peder Fredricson på Sibon blev tvåa i 1,45-hoppningen på Friends. Han blev slagen av sist startande brassen Marlon Zanotelli. På tredje plats återfanns Peders bror Jens på Lunatic.

– Är det någon som jag hade velat få stryk av så är det Jens. Han hade hellre fått vinna än Marlon, säger Peder till SVT Sport efter sändningen i SVT Play.

Han var mycket nöjd med arena och förhållanden och sin egen insats.

– Jag har fått en bra start och i helgen kämpar vi om bilarna, ler han och säger att bilarna säljs och pengarna sedan delas upp.

 Kronprinsessan Victoria gav kunglig glans när hon kom in i kaleschen ”Victoriaspannet”.

– Hon har ridit en hel del förut och hon var väldigt glad att vara här. Hon var imponerad av hela grejen. Det är fantastiskt att få hit kungligheten. Väldigt kul och stort för oss, säger Baryard Johnsson, som är sportchef för tävlingen och samtidigt deltagande med en åttondeplats i kväll, till TT.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.