Kristianstad krossade Ricoh borta

Kristanstad tog i kväll över serieledningen efter att ha utklassat Richo med 25-15 på bortaplan.

Det blev en tung kväll för Ricoh i Solnahallen. Efter att den 19-årige jättetalangen Jerry Tollbring tryckt in 6-7 tog Kristianstad över den första halvleken.

Efter drygt elva minuter lyckades Richo trycka in ett mål innan paus.

Hemmalaget fick även en tung start på den andra halvleken. Efter drygt tre och en halv minut ledde gästerna med tretton bollar, 7-20.

Richo lyckades trots allt förbättra sitt spel, men kom aldrig nära. Matchen slutade 15-25.

Kristianstads Markus Olsson och Jerry Tollbring blev bästa målskyttar med 6 mål vardera.

Ricoh-Kristianstad 15-25 (7-15)

Ricoh: Tandri Konradsson 3, Mattias Gustafsson 3, Torjus Björnstad 2, Jesper Linnéll 2, Emil Koplimaa 2, Wiktor Bernhager 2, Petter Holmberg.

Kristianstad: Markus Olsson 6, Jerry Tollbring 6, Andreas Cederholm 5, Anton Lindskog 3, Kristian Björnsen 2, Fredric Pettersson 2, Albin Lagergren.

Publik: 1158.