Rostig Woods missade cutten

Uppdaterad
Publicerad

Tiger Woods har spelat färdigt i årets PGA-mästerskap. Den förre världsettan gick den andra rundan på 73 slag, tre över par, och missade cutten.

-Frustration och besvikelse över att jag inte kan konkurrera i tävlingen, säger Woods om sina känslor efter årets sista major enligt AP.

I bunkern 22 gånger

Woods har haft två riktigt tunga dagar på Atlanta Athletic Club. Han besökte bunkrarna hela 22 gånger, och slog ner i vattnet inte mindre än fyra gånger.

Den andra rundan var stundtals än värre än torsdagens, trots att han fick till ett bättre resultat.

”Tar paus igen”

På det elfte hålet hamnade Woods i bunkern. Därifrån skickade han bollen vidare i vattnet. Det slutade med en dubbelbogey, som på det tolfte följdes upp av en ny efter att han slagit in bland träden två gånger.

Woods slutade dagen 15 slag bakom den helamerikanska ledarduon Jason Dufner och Keegan Bradley som ligger på -5. Detta var tredje gången på 15 år som Woods missade cutten i en major.

-Nu tar jag paus igen, säger Woods som inte förväntas spela en tävling igen förrän Australian Open i november.

Christoffer Brandt

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.