Brynäs assisterande tränare Tommy Sjödin. Foto: Bildbyrån

Brynästränaren: ”Vi bara morrar – vill ut och spela”

Uppdaterad
Publicerad

Efter en drömstart på kvartsfinalserien har Brynäs 2–1 i matcher mot Linköping.

Förlusten senast öppnar dock för en vidöppen matchserie – och ett revanschsuget Brynäs.

– Vi bara morrar och vill nu ut på isen, säger assisterande tränaren Tommy Sjödin till klubbens hemsida.

Det är ett revanschsuget Gävlegäng som tar emot Linköping under fredagkvällen.

– Vi bara morrar och vill nu ut på isen och spela. Fokus är att spela bättre över hela matchen, jämnt fokus och hårt jobb över 60 minuter. Vi ska spela vårt spel och spela enkelt med hårt driv mot deras mål, säger Brynäs assisterande tränare Tommy Sjödin till klubbens hemsida.

”Brynäs blandar och ger”

Vinner Brynäs i kväll har man 3–1 i matcher och matchboll borta på söndag, men vid förlust är det en helt vidöppen matchserie.

– Det är fortfarande fördel Brynäs. De har tagit en match på bortaplan och har hemmafördel under resten av serien. Men den här serien är inte klar, Brynäs blandar och ger. När de orkar åka skridskor och sätta press är de väldigt bra men de gör inte det konstant. Vi får se, det beror lite på vilket typ av Brynäs vi får se, om de orkar, säger SVT Sports expert Mikael Renberg.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.