Foto: TT Nyhetsbyrån

”The Mauler” redo för ny fight

Uppdaterad
Publicerad

Alexander ”The Mauler” Gustafsson kommer att möta britten Jimi Manuwa den 8 mars i ett led att återigen få möta världsmästaren Jon Jones i en match om mästarbältet.

– Vi kommer bjuda på en jäkla show, vi båda slår hårt och den stående fighten kommer bli fantastisk, säger Gustafsson till The Telegraph.

Först var det meningen att Gustafsson skulle mött Antonio Rogerio Nogueria, men brassen var tvungen att dra sig ur på grund av skada och då föll lotten på Manuwa.

Alexander Gustafsson MMA

– Jag ser fram emot att få möta Manuwa på hans hemmaplan och jag är glad att det kunde hittas en ersättare så snabbt, säger The Mauler.

Manuwa som har gått 14 matcher och vunnit alla ska nu försöka få stopp på ”The Mauler” och bli den förste britten någonsin att fajtas om mästarbältet.

– Gustafsson blir en stor utmaning för mig. Han kommer direkt från en otroligt jämn förlustmatch mot Jon Jones, men jag känner att jag kan besegra honom, säger Manuwa.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Alexander Gustafsson MMA

Mer i ämnet