Hammarby försvarade cuptiteln

Hammarby försvarade sin titel i svenska cupen när det blev finalseger med 8-2 mot Edsbyn. Kalle Spjuth och Adam Gilljam gjorde två mål var för Hammarby i matchen som spelades i Lidköping.

Hammarby gick från 2-1 till 5-1 på drygt tio minuter i början av den andra halvleken.

”Det känns givetvis jättebra att vinna cupen. Edsbyn spelar ett väldigt lurigt anfallsspel och lyfter hårt på oss, men vi lyckas hantera det. Vi har haft en tendens att gå till anfall för mycket, men i dag tycker jag att vi har bra avvägning i vårt spel”, sade Hammarbys tränare Göran Rosendahl till bandycup.se.