Krisande Hammarby föll i Vänersborg

Vänersborg visade att man är ett starkt hemmalag och vann en rafflande match mot Hammarby med 4-3. Vid sidan av planen går Hammarby en tuff kamp mot den krisartade ekonomin.

Vänersborg firade stora triumfer genom att lyfta över Bajens backlinje före

1-0 och 2-0 och hade 3-0 efter 72 minuter.

Elitserien i bandy 2014-2015

Hammarbys spelande sportchef Stefan Erixon gav hopp med två mål på en dryg minut till 3-2.

– Då trodde jag att vi skulle kunna kvittera, säger ”X:et” till SVT Sport.

Men i den 85:e minuten åkte Emil Viklund igenom Hammarby på egen hand och satte 4-2. Robin Sundin reducerade till 4-3 på straff i den femte tilläggsminuten. Hammarby hade sedan en hörna för att få till en kvittering men Erixon sköt i ruset.