Foto: TT Nyhetsbyrån

Woods efter bottenrekordet: ”Bara att åka hem”

Uppdaterad
Publicerad

Tiger Woods gick sin sämsta proffsrunda någonsin under gårdagens tävling Phoenix Open i Arizona. Amerikanaren gick runt på 82 slag – ett bottenrekord han så klart inte är stolt över. ”Alla har såna här dagar”, sa Woods om den statistiken.

Nej, Tiger. Det gick inget vidare.

Allt gick fel. Åtminstone det mesta, eller tillräckligt mycket för att ta personligt bottenrekord på hans 317 tourstarter hittills.

Eller vad sägs om det här på 15:e hålet?

Utslaget hamnade i vattnet och han tvingas droppa 120 meter från tee, slå ett nytt slag som följdes upp med ett inspel mot green som hamnade i bunkern och det femte slaget studsade drygt 25 meter förbi hålet, och det slutade till sist med åtta slag och fem över par.

– Vi har alla dagar som den här. Tyvärr för min del kom den under en tävling som alla kunde se. Men jag ser långsiktigt på det hela. Nu är det bara att åka hem och nöta inför nästa veckas Farmers Insurance Open, sa Tiger Woods till ESPN efteråt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.