Zlatan sköt United vidare i FA-cupen

Manchester United är vidare i FA-cupen – tack vare Zlatan Ibrahimovic.

Svensken hoppade in från bänken med halvtimmen kvar vid likaläge och 13 minuter senare satte han det avgörande 2-1-målet.

José Mourinho valde att vila sin skyttekung Zlatan Ibrahimovic när United gästade Championship-klubben Blackburn i FA-cupens femte omgång.

Då var det i stället Blackburns skyttekung Danny Graham som fick spela den tidiga huvudrollen när han gav hemmalaget en överraskande ledning i den 17:e matchminuten.

Marcus Rashford kunde replikera ganska omgående och i halvtid var ställningen 1-1.

Firade med fansen

Med risk för omspel vid ett oavgjort resultat valde Mourinho att byta in superstjärnorna Paul Pogba och Zlatan Ibrahimovic med 30 minuter kvar på klockan.

Det skulle bli ett lyckat drag.

Med kvarten kvar att spela löpte sig Zlatan till ett friläge och blev väldigt ensam med Blackburn-målvakten Jason Steele. Svensken tog sin tid, tog emot bollen, och placerade lugnt in det avgörande målet till 2-1.

Två United-supportrar tog sig in på planen och firade med den svenske hjälten.

United är därmed vidare till kvartsfinal.