Om cookies på våra tjänster

SVT sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda SVT:s tjänster godkänner du detta. Om cookies och personuppgifter

 SVT/Montage Lenah Fröding SVT World
Foto: SVT/Montage Lenah Fröding SVT World

SVT World ses i hela världen

SVT World är Sveriges Televisions Utlandskanal som kan ses både via satellit och/eller IPTV.

  • Läs mer
Andreas Weise, Pia Johansson, Emma Knyckare, Hans Rosenfeldt och programledare Lasse Kronér.
Andreas Weise, Pia Johansson, Emma Knyckare, Hans Rosenfeldt och programledare Lasse Kronér Foto: Bo Håkansson, Bilduppdraget/SVT

Doobidoo

Lekfullt tävlingsprogram som blandar spontana sånginsatser, musikminnen och spännande artistkonstellationer. Andreas Weise och Emma Knyckare tävlar mot Pia Johansson och Hans Rosenfeldt.

Läs mer
Niklas Källner och Fredrik Skavlan.
Niklas Källner och Fredrik Skavlan Foto: Carl-Johan Söder/SVT

Skavlan

Besök av The Pretenders rockikon Chrissie Hynde, som utmanar om mat och moral. Soulstjärnan John Legend, som berättar om sin väg från excel-programmerare till superstar. Möte med norska författaren och äktenskapsrådgivaren Cecilia Samartin samt psykologen Walter Mischel.

Läs mer
Programledarna Yvette Hermundstad och Martin Emtenäs.
Programledarna Yvette Hermundstad och Martin Emtenäs Foto: Carl-Johan Söder/SVT

Mitt i naturen

Sida vid sida med vårt största rovdjur, brunbjörnen. Den är stor, stark och smidig. Yvette är i Rumänien i ett av Europas allra björntätaste områden för att ta reda på hur det är att leva med så många björnar runt knuten. Martin befinner sig i ett av Sveriges björnrikaste områden för att försöka få se en vild svensk björn.

Läs mer
Åsa Avdic och Mathias Andersson.
Åsa Avdic och Mathias Andersson Foto: SVT

Plus

Berättelsen om trafikskadade Nanna Hammarstedt från Umeå fortsätter. Länsförsäkringar har smygfilmat henne för att skapa bevis att slippa betala premierna till henne. Rätten underkänner filmerna som bevisning, men när försäkringsbolaget tipsar Försäkringskassan får filmerna ett nytt liv. Även test av barnhandskar.

Läs mer
Kristina Hedberg.
Kristina Hedberg Foto: Sofia Sabel/SVT

Debatt

Med gäster från studion i Göteborg. Gatukonstnären Dan Park har dömts till hets mot folkgrupp - borde konsten vara en frizon för lagens långa arm? Med konstnären Makode Linde, galleristen Henrik Rönnquist m fl.

Läs mer
Suzanne Axell och Gunilla Hasselgren .
Suzanne Axell och Gunilla Hasselgren Foto: SVT

Fråga doktorn

Hon är den tidigare informationschefen som vid 70 års ålder ville bli stå-upp-komiker. Christina Winner berättar hur hon gjort för att våga bryta upp och ta nya utmanande vägar i livet. Vilka hudfläckar kan utvecklas till cancer om man inte tar bort dem? Och vad händer egentligen i kroppen när man drabbas av hjärtsvikt?

Läs mer
Måns Möller.
Måns Möller Foto: Robert Eldrim/SVT

Måns Möller: Jävla pajas - det här skojar du inte bort

Komikern Måns Möllers hyllade soloföreställning om hans familjesituation och sonens diagnos med autistiskt syndrom. Det pendlar mellan mörkaste förtvivlan och ljusa glädjestunder när Måns varvar humor och allvar för att beskriva sitt liv med en son som inte är som alla andra.

Läs mer