Om cookies på våra tjänster

SVT sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda SVT:s tjänster godkänner du detta. Om cookies och personuppgifter

 SVT/Montage Lenah Fröding SVT World
Foto: SVT/Montage Lenah Fröding SVT World

SVT World ses i hela världen

SVT World är Sveriges Televisions Utlandskanal som kan ses både via satellit och/eller IPTV.

  • Läs mer
 Collage/Cirkus Scott
Foto: Collage/Cirkus Scott

Julcirkus med Cirkus Scott

Julcirkus med tomtar, nissar och renar. Den elaka svartalfen Santa vill ta över julen. Robert och hans vänner har endast två timmar på sig att bryta förtrollningen innan förvandlingen är fullbordad och julen borta för alltid.

Läs mer
 SVT Bild
Foto: SVT Bild

Gudstjänst

Gudstjänst på fjärde söndagen i advent då Herrens Moder Maria är temat. Kyrkoherde Anders Hult samtalar med Syster Katarina från Mariadöttrarnas kloster i Borghamn. Mariakvartetten sjunger och sångsolisten Jakob Trowald medverkar.

Läs mer
Henrik von Eckermann på hästen Gotha FRH på tävling i Hongkong tidigare i år.
Henrik von Eckermann på hästen Gotha FRH på tävling i Hongkong tidigare i år Foto: TT Nyhetsbyrån

Ridsport: Världshoppning

Sammandrag från världscuphoppningen i London, England.

Läs mer
Lasse Kronér.
Lasse Kronér Foto: Bo Håkansson, Bilduppdraget/SVT

Julstök med Lasse Kronér

Lasse Kronér reser runt i Sverige för att ta reda på hur vi svenskar förbereder oss inför jul. Av de personer han träffar får han julpynt och med varje möte följer en historia och tankar kring årets kanske mest heliga högtid.

Läs mer
Tich Nath Hanh.
Tich Nath Hanh Foto: SVT

Ginas värld

I det buddhistiska klostret Plum Village i södra Frankrike blir Gina under några dagar helt avskärmad från den yttre världen. Här får hon möta en av världens största andliga ledare den 88-årige Thich Nhat Hanh - som nominerades av Martin Luther King till Nobels fredspris. Under de här dagarna får Gina helt nya och delvis smärtsamma insikter om sig själv och sin historia

Läs mer
Elin Hammar (Louise Peterhoff)
Elin Hammar (Louise Peterhoff) Foto: Johan Paulin/SVT

Blå ögon

Det råder febril aktivitet inför valrörelsens första partiledardebatt och Elin har knappt tid att tänka på Sarahs försvinnande. Men hon får ett samtal som förändrar allt. I Uddevalla upptas allt mer av Sofias tid av de främlingsfientliga nätforumen. Hon lägger själv ut information om terrordåden som hon har fått i förtroende från Mattias. Något som Veritas uppmärksammar. Sofia är på väg att bli ett allvarligt problem.

Läs mer
Johan Rockström.
Johan Rockström Foto: SVT

Runda bordet

Vilken roll spelar religionen i Sverige och världen idag? Är religion en privat sak eller en samhällsfråga? Vilket ansvar har religiösa företrädare för konflikter, jämställdhet, miljö och människors lika värde? Angeläget och fördjupande samtalsprogram där fem gäster med olika perspektiv på religion möts i ett rundabordssamtal.

Läs mer
Nia Peeples och Jens von Reis.
Nia Peeples och Jens von Reis Foto: SVT

Retro

På 1980-talet går dansen från finkultur till popkultur. Nya dansstilar som breaking och electric boogie föds. TV-serier och filmer som Fame, Flashdance och Dirty Dancing inspirerar de unga. Jens von Reis besöker bland annat Mountain Lake Hotel, hotellet i Dirty Dancing, och träffar skådespelare från Fame och Flashdance.

Läs mer
Robin Larsson.
Robin Larsson Foto: SVT

Dokument inifrån: Jakten på storspelarna

På nätkasino kan man förlora hela sin månadslön på några minuter. Samtidigt är storspelarna värda miljarder för spelbolagen. Statliga Svenska Spel vill erbjuda ett "tryggt alternativ", men kan man lita på statens spelbolag när det vill börja sälja "spelvärldens crack-cocaine"? Eller är det framförallt storspelarnas pengar som lockar?

Läs mer
Ann-Marie Rauer.
Ann-Marie Rauer Foto: Anna-Carin Pihl SVT

Sverige!

Säsongsavslutning med återblickar och höjdpunkter från den gångna säsongen.

Läs mer