Om cookies på våra tjänster

Vi har placerat cookies på din dator och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer här: Om cookies och personuppgifter

januari
M T O T F L S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
februari
M T O T F L S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
mars
M T O T F L S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Information

Vi tablålägger våra program ca 3 veckor i förväg.

Din sökning på recept gav 34 träffar i tablån

Det goda livet

De godaste recepten ur Det goda livet med Hugh Fearnley-Whittingstall, bara baserade på tre ingredienser. Enkelt och snabblagat, men på godaste sätt. En huvudingrediens och två smakförstärkare, som bildar en riktigt smakrik trio. Del 24 av 27: Ris, avokado och sjögräs.

 Sänds i HD

Matens resa

Finlandssvensk programserie från 2016. Del 2 av 13. Var kommer maten ifrån, innan den hamnar på våra tallrikar? I varje avsnitt följer Filip och Linda en råvaras väg fram till våra tallrikar och tipsar om bra matlagning och recept, med veckans råvara i centrum. Denna gång: lammkött. Programledare: Filip Langhoff och Linda Stenman-Langhoff.

Textat sid. 199

Leilas supermat

Svensk matlagningsserie från 2017. Säsong 2. Del 4 av 10. Leila gör portabelloburgare med mozzarella och tryffelmajonäs. Hon gör även rostad blomkålssallad med quinoa, kikärtor och fårost. Sedan lagar hon smörbrynt gös som serveras med en vårsallad på äpple, rättika och vattenkrasse. Till dessert blir det pannacotta på pistagemjölk med ananas och mynta. Text-TV textat 199. Repris från 23/2. Leila Lindholm bjuder på nyskapande mat, lagad med rena råvaror och superfood-ingredienser. Hon tar ett nytt grepp om gamla klassiker och gifter ihop nyttigt med gott i recept som passar hela familjen.

Det goda livet

Kommer att publiceras i SVT Play

De godaste recepten ur Det goda livet med Hugh Fearnley-Whittingstall, bara baserade på tre ingredienser. Enkelt och snabblagat, men på godaste sätt. En huvudingrediens och två smakförstärkare, som bildar en riktigt smakrik trio. Del 26 av 27: Pizza med makrill, pepparrot och rödbetor.

 Sänds i HD

Hela England bakar junior

Brittisk matlagningsserie från 2013. Säsong 2. Del 11 av 15. Det är den första semifinalen och fem deltagare försöker imponera på domarna. Det blir aptitretare på temat världens flaggor. Det gäller att få till perfekta chouxbollar när de bakar James recept på éclair med kaffesmak. Barn mellan nio och tolv år som älskar att baka möts för att ta sig an utmaningar som sätter deras kunskaper på prov. Varje vecka måste den som klarat sig sämst i utmaningarna lämna tävlingen tills det är dags för finalen där en deltagare utses till Storbritanniens bästa juniorbagare.