Om cookies på våra tjänster

SVT sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda SVT:s tjänster godkänner du detta. Om cookies och personuppgifter

oktober
M T O T F L S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
november
M T O T F L S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
december
M T O T F L S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Information

Vi tablålägger våra program ca 4 veckor i förväg.

TV3

06.00

Amerikansk realityserie från 2012. Säsong 18. Del 5 av 13. Flickorna besöker modeveckan i Toronto och försöker skaffa sig nya uppdrag som fotomodeller. Vid fotograferingen poserar deltagarna ute i det gröna, insmetade i lönnsirap. Beverly Johnson är gästdomare. De amerikanska modellerna får utländsk konkurrens när Tyra Banks bjuder in rutinerade deltagare från Top Model England.

06.55

Amerikansk komediserie från 1997-98. Säsong 5. Fran behöver pengar och går motvilligt med på att rasta C.Cs hund. Men hunden blir kidnappad och nu är goda råd dyra. I rollerna: Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Daniel Davis, Lauren Lane och Madeline Zima. Regi: Randy Bennett, Jim Cox, Fran Drescher, Linda Day och Peter Marc Jacobson. Fran är en udda barnflicka. Hon kommer från den tuffa stadsdelen Queens, är en kvinna med starka åsikter och har en röst som kan spräcka glas.

07.25

Amerikansk komediserie från 1996. Säsong 1. Del 11 av 22. När Ray ägnar all sin fritid till att träna sitt basketbollslag, påminner Debra honom om deras egna barn, som växer och utvecklas varje minut. I rollerna: Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Peter Boyle, Brad Garrett och Madylin Sweeten. Ray Barone arbetar som sportjournalist och bor på Long Island tillsammans med sin familj. Familjen består av hustrun Debra, dottern Ally samt tvillingsönerna Geoffrey och Michael.

07.55

Amerikansk komediserie från 2002. Säsong 2. Del 9 av 28. Flickorna ska vara med i ett teaterstycke och Cheryl tar på sig uppgiften som scenansvarig. Jim följer med henne till aulan, och eftersom de tror att de är ensamma ägnar de sig åt lite äktenskapligt umgänge på scenen. I rollerna: James Belushi, Courtney Thorne-Smith, Kimberly Williams, Larry Joe Campbell, Brandon Griffin och Taylor Atelian. Jim har allt han någonsin drömt om, en vacker hustru vid namn Cheryl, tre härliga ungar, ett stort hus och ett givande arbete på en designfirma. Trots sitt lyckade liv går det dock ofta fel för Jim som är otroligt lat och alltid letar efter genvägar.

08.20

Amerikansk komediserie från 2011. Säsong 7. Del 8 av 24. Ted träffar sin gamla flamma från en Halloween-fest för över tio år sedan, men har deras personkemi försvunnit? Lilys gravida hjärna övertygar henne om att det är klokast att flytta till förorten, och Barney får reda på att han har kanadensiskt påbrå. I rollerna: Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris och Cobi Smulders. Om Ted och hur han blev kär. Allt började när Teds bästa kompis, Marshall, berättade att han tänkte fria till sin flickvän, Lily. Just i det ögonblicket slog det Ted, att han måste sätta fart om han också vill finna den rätta. Hans vän Barney hjälper honom med denna stora uppgift.

08.45

Amerikansk komediserie från 2011. Säsong 7. Del 9 av 24. Gänget berättar för Kevin om en märklig skylt som sattes upp framför McClaren's i samband med orkanen Irene. På annat håll försöker Barney att förhandla med Marshall för att slippa ha på sig en löjlig slips. I rollerna: Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris och Cobi Smulders. Om Ted och hur han blev kär. Allt började när Teds bästa kompis, Marshall, berättade att han tänkte fria till sin flickvän, Lily. Just i det ögonblicket slog det Ted, att han måste sätta fart om han också vill finna den rätta. Hans vän Barney hjälper honom med denna stora uppgift.

09.10

Amerikansk dramaserie. Om familjerna Horton, Brady, Black, Kiriakis och deras vänner, grannar och rivaler i Salem, USA.

10.00

Amerikansk kriminalserie från 2009. Säsong 2. Del 13 av 23. Liselle Douglas, en ung bilförsäljare, hittas död i bagageutrymmet på en exklusiv bil. Patrick Jane och CBI kallas in för att undersöka. I rollerna: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman och Amanda Righetti. Patrick Jane är ett före detta tv-medium som bytt bana efter att hans familj blivit brutalt mördad. Nu jobbar han med att hjälpa CBI, California Bureau of Investigation, att lösa mordgåtor. Hans förmåga att genomskåda människor har visat sig ytterst värdefull trots att han ofta möts av skepticism.

11.00

Amerikansk realityserie från 2012. Säsong 3. Del 6 av 22. Lisa anordnar en matfest, men alla inbjudna får en bitter smak i munnen när Brandi avslöjar privat information. Samtidigt får Kyles 16-åriga dotter en minnesvärd present. Vi följer några av de sofistikerade kvinnor som lever sina intrigfyllda liv i vackra Kalifornien. Vi är med när de använder botox, stressar över sina intensiva karriärer, och får en inblick i deras hetsiga vardagsdrama.

12.00

Amerikansk realityserie från 2012. Säsong 4. Del 5 av 16. Steve Greenbaum är vd för PostNet, som sysslar med design, utskrift och kopiering. Nu går han under täckmantel i sitt eget företag. I Undercover Boss tar ett gäng chefer av sig kostymen och jobbar längst ned i kedjan på sina egna företag. Från att ha handskats med företagens ekonomi och framtid gäller det nu att klara dagen, orka med arbetskamraternas tempo och samtidigt lära sig hur firmorna kan drivas bättre.

13.00

Amerikansk realityserie från 2011. Säsong 9. Del 7 av 14. Lagutmaningen är att designa vackra tyger, skapa en unik kollektion och arragera en exklusiv modevisning. Deltagare tävlar mot varandra för att designa de bästa kläderna med begränsad tid och material. Deras kläder bedöms och en eller fler av dem åker ut varje vecka. I juryn sitter som vanligt Heidi Klum tillsammans med modedesignern Michael Kors och Marie Claire magazines moderedaktör Nina Garcia.

14.00

Svensk livsstilsserie från 2013. Säsong 15. Del 2 av 12. Helena och Peter har mycket av det mesta, utom pengar och koll på hur man spenderar dem. Paret har totalt sju barn, tre boenden och flera bilar. När Lyxfällans experter anländer är familjen nära att förlora allt. Men de verkar inte själva riktigt förstå allvaret. Patrick Grimlund och Magnus Hedberg fortsätter sin envisa kamp mot privatekonomiskt oförstånd.

15.00

Amerikansk realityserie från 2012. Säsong 18. Del 6 av 13. Tidigare Top model-deltagaren Lisa D' Amato ger tips och råd till flickorna som ska spela in en musikvideo. Under inspelningen kommer popstjärnorna Jessica Sutta och Nadine Coyle på besök. De amerikanska modellerna får utländsk konkurrens när Tyra Banks bjuder in rutinerade deltagare från Top Model England.

16.00

Amerikansk realityserie från 2012. Säsong 3. Del 7 av 22. Kim har nyligen återvänt efter sin avvänjning och ska nu resa till Las Vegas för att fira sin sons 21-årsdag. Emellertid glömmer hon att bjuda in Kyle och konflikten är ett faktum. Vi följer några av de sofistikerade kvinnor som lever sina intrigfyllda liv i vackra Kalifornien. Vi är med när de använder botox, stressar över sina intensiva karriärer, och får en inblick i deras hetsiga vardagsdrama.

17.00

Amerikansk komediserie från 2011. Säsong 7. Del 10 av 24. Barney och Robin vågar inte berätta för Nora och Kevin att de har varit otrogna mot dem med varandra och vill bli tillsammans igen. Samtidigt blir Ted och Marshall höga under en konsert. I rollerna: Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris och Cobi Smulders. Om Ted och hur han blev kär. Allt började när Teds bästa kompis, Marshall, berättade att han tänkte fria till sin flickvän, Lily. Just i det ögonblicket slog det Ted, att han måste sätta fart om han också vill finna den rätta. Hans vän Barney hjälper honom med denna stora uppgift.

17.30

Amerikansk komediserie från 2011. Säsong 7. Del 11 av 24. Medan Robin kämpar för att Marshall och Lily inte ska flytta till Long Island, beslutar sig Ted och Barney för att bli föräldrar på sitt egna sätt. I rollerna: Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris och Cobi Smulders. Om Ted och hur han blev kär. Allt började när Teds bästa kompis, Marshall, berättade att han tänkte fria till sin flickvän, Lily. Just i det ögonblicket slog det Ted, att han måste sätta fart om han också vill finna den rätta. Hans vän Barney hjälper honom med denna stora uppgift.

18.00

Svensk livsstilsserie från 2013. Säsong 15. Del 3 av 12. På ytan verkar Petras liv fungera fint. Hon bor med sina tre barn i en stor villa utanför Stockholm med fin inredning och gym i källaren. Men under ytan håller allt på att rämna. Petra är nyskild men har inte anpassat sin ekonomi efter att inkomsterna minskade. Patrick Grimlund och Magnus Hedberg fortsätter sin envisa kamp mot privatekonomiskt oförstånd.

19.00

Amerikansk realityserie från 2014. Säsong 5. Del 19 av 19. Det är dags för final. De två kockarna får en sista chans att bevisa att de har den kompetens som krävs för att vinna. Vem skall ta hem prispengarna på en kvarts miljon dollar? Gordon Ramsay är mest känd för sitt temperamentsfulla humör och sitt internationella imperium av Michelinbelönade restauranger. Nu har han lämnat England och är på jakt efter USA:s bästa amatörkock. Efter en rad auditions väljs de bästa deltagarna, som drömmer om en framtid som gourmetkockar, ut att tävla i en rad utmaningar.

20.00

Amerikansk kriminalserie från 2014. Säsong 3. Del 8 av 13. Carrie och Al utreder en avhoppad students död. Undersökningen tar en oväntad vändning när han visar sig ha bott i ett hemligt samhälle på en öde ö utanför Manhattan. I rollerna: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin, Dallas Roberts och Tawny Cypress. Carrie Wells är en av få människor i världen som kommer ihåg allt. Alla vidrigheter hon som polis någonsin sett eller hört. Carrie tror att hon lagt det livet bakom sig. Men då korsar expojkvännen och mordutredaren Al Burns än en gång hennes väg, och allt börjar på nytt.

21.00

Svenskt kriminalmagasin från 2014. Säsong 49. Del 9 av 12. I Efterlyst har tittarna möjlighet att hjälpa polisen att lösa ouppklarade brott och även hjälpa polisen att hitta efterlysta kriminella. Under vårsäsongen greps flera grova våldsmän tack vare tittarna, bland annat en misstänkt våldtäktsman som angrep en kvinna i tunnelbanan.

22.00

Svensk realityserie från 2014. Säsong 4. Del 45 av 54. Det blir parceremoni igen och det är myteristämning på skeppet Paradise. Kaptenen står inför svåra beslut och paktandet mellan piraterna är mer avancerat än någonsin. Ingen vill gå på plankan och riskeras att kastas till hajarna. Återigen checkar tio singlar in på Paradise Hotel i Mexiko. De känner inte varandra men måste snabbt hitta en partner att dela rum med. Den som inte blir vald vid parceremonin i slutet av veckan får genast packa sina väskor och åka hem. Vägen till final kantas av lögner, svek, vänskap, intriger, hat och kärlek.

23.00

Amerikansk realityserie från 2013. Säsong 1. Del 3 av 8. Nina känner sig ensam och isolerad i LA och söker tips från sin gamla vän, Lauren Hutton. Waylynn provar den bröllopsklänning hon aldrig fick använda. Vi följer fem väninnor som alla kämpar för att ta sig till toppen av Los Angeles mansdominerade krogvärld. Krogskribenten Kat Odell, konditorn Waylynn Lucas, agenten Brenda Urban, kocken Nina Clemente och PR-kvinnan Jessica Miller är ständigt på jakt efter den perfekta måltiden och den perfekta partnern.

00.00

Amerikansk kriminalserie från 2009-10. Säsong 1. Del 24 av 23. En kvinna som känner till en sedan länge glömd skatt i Mellanöstern kan hålla nyckeln till Callens förflutna. I rollerna: Chris O'Donnell, LL Cool J, Peter Cambor, Daniela Ruah och Adam Jamal Craig. Office of Special Projects (OSP) inom NCIS jobbar med att gripa farliga och svårfångade brottslingar som utgör ett hot mot nationens säkerhet. Genom att anta falska identiteter och använda sig av den senaste teknologin, går teamets väldrillade agenter på hemliga uppdrag där de försätter sina egna liv i fara för att ta fast de kriminella.

01.00

Amerikansk kriminalserie från 2009. Säsong 2. Del 13 av 23. Liselle Douglas, en ung bilförsäljare, hittas död i bagageutrymmet på en exklusiv bil. Patrick Jane och CBI kallas in för att undersöka. I rollerna: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman och Amanda Righetti. Patrick Jane är ett före detta tv-medium som bytt bana efter att hans familj blivit brutalt mördad. Nu jobbar han med att hjälpa CBI, California Bureau of Investigation, att lösa mordgåtor. Hans förmåga att genomskåda människor har visat sig ytterst värdefull trots att han ofta möts av skepticism.

01.55

Svenskt kriminalmagasin från 2014. Säsong 49. Del 9 av 12. I Efterlyst har tittarna möjlighet att hjälpa polisen att lösa ouppklarade brott och även hjälpa polisen att hitta efterlysta kriminella. Under vårsäsongen greps flera grova våldsmän tack vare tittarna, bland annat en misstänkt våldtäktsman som angrep en kvinna i tunnelbanan.

02.50

Amerikansk kriminalserie från 2014. Säsong 3. Del 8 av 13. Carrie och Al utreder en avhoppad students död. Undersökningen tar en oväntad vändning när han visar sig ha bott i ett hemligt samhälle på en öde ö utanför Manhattan. I rollerna: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin, Dallas Roberts och Tawny Cypress. Carrie Wells är en av få människor i världen som kommer ihåg allt. Alla vidrigheter hon som polis någonsin sett eller hört. Carrie tror att hon lagt det livet bakom sig. Men då korsar expojkvännen och mordutredaren Al Burns än en gång hennes väg, och allt börjar på nytt.

03.35

Amerikansk realityserie från 2012. Säsong 4. Del 5 av 16. Steve Greenbaum är vd för PostNet, som sysslar med design, utskrift och kopiering. Nu går han under täckmantel i sitt eget företag. I Undercover Boss tar ett gäng chefer av sig kostymen och jobbar längst ned i kedjan på sina egna företag. Från att ha handskats med företagens ekonomi och framtid gäller det nu att klara dagen, orka med arbetskamraternas tempo och samtidigt lära sig hur firmorna kan drivas bättre.

04.25

Amerikansk komediserie från 2010. Säsong 1. Del 11 av 22. Ben köper nya jeans eftersom han har tänjt ut sina gamla, vilket får Mia att inse faktum: hon måste skaffa byxor för gravida. Joel upptäcker att han kommit sist i rangordningen på en hemsida för äkta makar, som besöks av hans fru och hennes vänner. Han bestämmer sig därför för att komma i form. I rollerna: JoAnna Garcia Swisher, Jennifer Finnigan och Josh Cooke. Maddie och Ben har dejtat varandra i nio år. Deras förhållande präglas av förnöjsamhet och kärlek. Maddies yngre sister Mia har bara varit tillsammans med Casey i sju veckor, men de är båda avspända och nöjda i sitt förhållande.

04.50

Amerikansk pratshow från 2013. Säsong 8. Emeril är gästvärd tillsammans med Rachael och tillsammans gör de i ordning läckra tilltugg. Kocken Rachael Ray pratshow inspirerar folk att uppfylla sina drömmar och ambitioner. Hon har även unika lösningar på alla små problem som dyker upp i vardagen och hon delar gärna med sig av praktiska tips som gör att man kan spara tid.

05.35

Amerikansk komediserie från 1997-98. Säsong 5. Fran behöver pengar och går motvilligt med på att rasta C.Cs hund. Men hunden blir kidnappad och nu är goda råd dyra. I rollerna: Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Daniel Davis, Lauren Lane och Madeline Zima. Regi: Randy Bennett, Jim Cox, Fran Drescher, Linda Day och Peter Marc Jacobson. Fran är en udda barnflicka. Hon kommer från den tuffa stadsdelen Queens, är en kvinna med starka åsikter och har en röst som kan spräcka glas.