SVT2Söndagar 21.15

Kontakta oss

Agendas studio

Programledare, redaktörer och reportrar - här är vi som arbetar med Agenda.

Vill du komma i kontakt med redaktionen?  Här hittar du information och kontaktuppgifter till Agenda.


Kontakta redaktionen:

Agenda
Sveriges Television, 105 10 Stockholm
Telefon: 08-784 00 00
E-post: agenda@svt.se

David Oscarsson
Redaktör på Agenda sedan hösten 2010, tidigare reporter. David har arbetat som utrikesreporter för SVTs nyhetsprogram i tio år och bevakat bland annat EU-frågor. Han har också varit allmänreporter på Aktuellt och det regionala nyhetsprogrammet ABC.

Kontakt: david.oscarsson@svt.se

Rolf Tardell
Redaktör på Agenda sedan januari 2013, tidigare redaktör på Aktuellt. Har arbetat som ekonomireporter och kommentator på Rapport och Aktuellt sedan 1990 och bevakat de flesta stora ekonomiska händelserna sedan dess. Han har också varit redaktör för flera av SVT:s valprogram, bland annat partiledarutfrågningarna 2010.

Kontakt: rolf.tardell@svt.se

Micke Pettersson
Projektledare sedan januari 2013. Var redaktör på Agenda åren 2004-2006 och återvände som redaktör hösten 2011. Har jobbat som redaktör och planeringsredaktör på Aktuellt sedan 2000 och tidigare även varit reporter och programledare på nyhetsredaktioner på SVT och SR.

Kontakt: micke.pettersson@svt.se


Anders Holmberg
Programledare på Agenda sedan oktober 2013. Programledare också på Aktuellt. Dessförinnan bland annat på Gomorron Sverige. Kom till SVT 2012 efter 18 år på Sveriges Radio, framför allt som programledare för P1:s Studio Ett och P1-morgon.

Kontakt: anders.holmberg@svt.se

Anna Hedenmo

Programledare. På Agenda sedan hösten 2008, samtidigt programledare för Aktuellt sedan 2001. Anna gick från lokalradion till Ekot och kom till SVT 1993. Har sedan dess jobbat som reporter, redaktör och programledare för Min sanning, Gomorron Sverige, Rapport, Debatt, val-program och Nobel-sändningar.

Kontakt: anna.hedenmo@svt.se

Camilla Kvartoft
Programledare på Agenda sedan 2011. Samtidigt programledare för Veckans brott. Har tidigare arbetat 17 år på Sveriges Radio som programledare bland annat för P1 Morgon, Studio Ett, Efter 3 och på lokalradion i Stockholm och i Västerås.

Kontakt: camilla.kvartoft@svt.se

Mats Knutson
Programledare på Agenda och inrikespolitisk kommentator på Rapport. Har tidigare bl.a. arbetat som politisk reporter och kommentator på Svenska Dagbladet. Har sysslat med svensk inrikespolitik sedan slutet på 1980-talet.

Kontakt: mats.knutson@svt.se

Martin Lundberg
Fotograf och redigerare sedan januari 2010. Har trots sin ungdom tio års erfarenhet av programproduktion inom SVT. Har tidigare jobbat med program som Sverige, Nöjesnytt, Musikbyrån, Hype och Dom kallar oss artister. Seglar, letar ständigt efter ny musik och är en urusel kock.

Kontakt: martin.lundberg@svt.se

Fredrik Skillemar
Reporter på Agenda sedan januari 2017 och mellan 2008 och 2011. Kom till SVT 1999 där jag huvudsakligen arbetat som allmänreporter på Rapport och Aktuellt. Dessförinnan var jag reporter på Radio Stockholm, TV3 och TV4.

Kontakt: fredrik.skillemar@svt.se

Sharon Jåma
Har tidigare arbetat som utrikesreporter bland annat på SVT Nyheter, Korrespondenterna men också som reporter på Vetenskapens värld. Har bott och arbetat i Berlin, Washington och Tel Aviv.

Kontakt: sharon.jama@svt.se

Mari Forssblad
Reporter på Agenda sedan augusti 2016. Har bevakat svensk inrikespolitik sedan 1999. På Rapport, Aktuellt och SVT Forum sedan februari 2014. Dessförinnan på SR Ekot. Var på SR i perioder även programledare för P1-programmen Godmorgon Världen, Ekots lördagsintervju och P1 Morgon. Har arbetat inom Public Service sedan 1993.

Kontakt: mari.forssblad@svt.se

Diana Olofsson
Researcher och planeringsredaktör. Har jobbat på Agenda sedan hösten 2012. Har tidigare arbetat på SVT Dokumentär, Rapport, Folke Rydén Produktion samt som frilansjournalist.

Kontakt: diana.olofsson@svt.se

Maria Holmin
Webbredaktör på Agenda sedan våren 2012. Jobbat på SVT sedan 2000 som webbjournalist, webbredaktör och reporter. Tidigare reporter på bl.a. GT, redaktör på Rikskonserter, musikredaktör på SR P3 och frilansjournalist.

Kontakt: maria.holmin@svt.se

Anna Svensson
Webbredaktör på Agenda sedan hösten 2017. Har jobbat på SVT sedan 2009 som webbreporter och webbredaktör. Har tidigare varit reporter på Ekot och TT.

Kontakt: anna.h.svensson@svt.se

Agenda

Fördjupande samhällsprogram