Här är programledarna

Programledarna Claes Efsberg, Anna Hedenmo, Jon Nilsson och Cecilia Gralde..
Programledarna Claes Efsberg, Anna Hedenmo, Jon Nilsson och Cecilia Gralde

De två fasta programledarparen Claes Elfsberg och Cecilia Gralde samt Anna Hedenmo och Jon Nilsson leder Aktuellt.

Claes Elfsberg
Började som programledare för Rapport redan 1975 och är en av SVT:s mest kända ansikten. Han arbetade som tittarombudsman mellan 2005-2008 innan han gick tillbaka till Rapport där han gjorde sin sista sändning i februari innan arbetet med nya Aktuellt inleddes. En av Aktuellts ordinarie programledare och arbetar tillsammans med Cecilia Gralde.

Cecilia Gralde
Startade karriären i Sundsvall på SVT:s mittnytt 1995. Hon har även arbetat på TT och Radio Västerbotten och som reporter i Rapport men är framförallt känd för sina programledaruppdrag. Hon har bland annat lett Nobelfestten, Gomorron Sverige och Agenda. En av Aktuellts ordinarie programledare och arbetar tillsammans med Claes Elfsberg.

Jon Nilsson
Karriären inleddes i SVT:s Värmlandsnytt där han arbetade som programledare i flera år innan Aktuelltdebuten 2008. Han har även varit programledare för Agenda och arbetat som reporter. En av Aktuellts ordinarie programledare och arbetar tillsammans med Anna Hedenmo.

Anna Hedenmo
Framförallt känd för publiken som programledare för Aktuellt och Agenda. Hon började på SVT 1993 och har även lett program som Debatt och Nobelsändningarna. Innan dess arbetade hon som radiojournalist på Ekot på Sveriges Radio. Hon har även lett flera valvakor och partiledarutfrågningar. En av Aktuellts ordinarie programledare och arbetar tillsammans med Jon Nilsson.

Nike Nylander
Nike Nylander kom till SVT 2004 och har sedan dess jobbat främst som inrikesreporter och som programledare för Rapports olika sändningar. Innan hon började på SVT arbetade hon bland annat som frilansjournalist och handläggare på Kulturdepartementet. Programledare och reporter i Aktuellt.

Anders Holmberg
Jobbade i nästan 20 år på Sveriges Radio, framförallt som programledare för Studio ett och P1-morgon, innan han kom till SVT 2012. På SVT har han bland annat lett Agenda och Gomorron Sverige. Programledare i Aktuellt.