Höjdpunkterna från veckans Allsång på Skansen

I kvällens program fick Thorsten Flinck visa framfötterna, Måns gjorde en medelåldersrevolt och Cookies N Beans skickade meddelanden till världen. Men störst av allt var när The Soundtrack Of Our Lives tog farväl av den svenska tv-publiken.

Att Måns är något av en gubbe i en ung mans kropp är ingen hemlighet. I kvällens program passade han på att ge en musikalisk känga till sina belackare med låten "Sveriges yngsta gubbe blir rebell".

Tog farväl

The Soundtrack Of Our Lives har varit en hörnpelare i den svenska rockscenen i 17 år. Nu tar snart sagan om ett av landets bästa band slut. I kvällens Allsång på Skansen gjorde de sitt sista liveframträdande i svensk-tv.

Med den smäktande avskedslåten "Instant repeater 99" tog de några av sina sista direktsända, distade ackord.

Reste sig –  som vanligt

Thorsten Flinck spelade sin hit från melodifestivalen "Jag reser mig igen". Den slutade på åttonde plats i tävlingen om man räknar med rösterna från den internationella jury. Men om man bara räknar folkets röster hamnade han på en hedervärd tredjeplats.

Cookies N Beans levererade finstämd stämsång i låten "Go tell the world" och tillslut fick Panetoz dansade och pausade till publikens uppenbara förtjusning.

Allsång på Skansen

Sommarunderhållning med Sanna Nielsen