Hur ska det bli på gården Grønnegaard?

Emil Grønnegaard (Mikkel Boe Følsgaard), Melody (Naya Sejling Beck), Isa Varlø (Josephine Park), Gro Grønnegaard (Trine Dyrholm), Signe Larsen (Marie Bach Hansen), Lone Ramsbøl (Kirsten Lehfeldt) och Thomas Konrad (Jesper Christensen).
Emil Grønnegaard (Mikkel Boe Følsgaard), Melody (Naya Sejling Beck), Isa Varlø (Josephine Park), Gro Grønnegaard (Trine Dyrholm), Signe Larsen (Marie Bach Hansen), Lone Ramsbøl (Kirsten Lehfeldt) och Thomas Konrad (Jesper Christensen).

Precis som i första säsongen utspelar sig andra säsongen av den danska serien ”Arvingarna” på och kring herrgården Grønnegaard, på Sydfyn. Signe ärvde gården av sin riktiga mamma, konstnären Veronika Grønnegaard, men hennes nyvärvade syskon – Gro, Frederik och Emil – är fortfarande starkt knutna till gården, vilket inte alltid är så lätt.

Banken och de ekonomiska rådgivarna säger att Signes pionjärprojekt med industrihampa är allt för osäkert och Lise och John känner sig inte heller säkra på idéen. Det gör Signe bara ännu mer målinriktad att gå sin egen väg, något som hennes syskon och även familjen håller med om. Men deras kaotiska livsstil får oanade konsekvenser för dem alla.

Producerar marijuana i Thailand
Fredrik är fast besluten att skapa ordning och starta på nytt med sin familj. Emil har siktat in sig på att produktion av marijuana i Thailand och när hans produktion ställs på sin spets är det svårt för Fredrik att stänga ute framtiden. Plötsligt får Fredrik också behov av oväntad hjälp.

Vem tar hand om barnet?
Gro och Robert arbetar tätt tillsammans med att sälja Veronikas verk till riktiga samlare. Men Emils advokater kräver mer och mer pengar och Gro måste göra hemligt och ljusskyggt arbete i Signes källare för att få fram pengar till Emil. Ett uppdrag som sätter Gros och Roberts tillit på spel och som samtidigt rör till hela Signes framtid.

Och vem kan ta hand om det nyfödda barnet, mitt i all denna kaos?

Medverkande:
Fredrik Grønnegaard                                   Carsten Bjørnlund
Emil Grønnegaard                                      Mikkel Boe Følsgaard
Gro Grønnegaard                                        Trine Dyrholm
Signe Larsen                                              Marie Bach Hansen
Thomas Konrad                                          Jesper Christensen
Solveig Riis Grønnegaard                            Lene Marie Christiensen
Robert Eliassen                                          Trond Espen Seim

Säsongstart måndagen den 27 april klockan 21 i SVT1 och i SVT Play.