Information om Sommarlov 2019

När sänds sommarlov 2019?

Sommarlov sänds varje dag under perioden 10 juni t.o.m 16 augusti kl 09.00 i Barnkanalen och på barnkanalen.se

Hur är man publik i Sommarlov?

Sommarlov spelas in varje vardag i Beijers park i Malmö mellan kl 9:00 - ca.10:30. Helgprogrammen spelas in utan publik. Det är gratis att vara publik och ingen föränmälan krävs eller är möjlig.

Samtliga sittplatser är på gräs, så medtag gärna filt att sitta på. Vi förbehåller oss rätten att neka användande av medhavda stolar alternativt hänvisa till utkanterna av eventområdet. Det går bra att ta med medhavd matsäck på eventområdet.

Malmö stad ansvarar för parkeringsplatser kring eventområdet. Följ skyltning till eventparkeringarna.

När ska publiken vara på plats?

Inspelningarna startar i Beijers park i Malmö kl 09:00 och vara ca 1,5 timme. Eventplatsen är alltid tillgänglig. Då vi inte tar emot föranmälningar kan vi ej heller garantera tillgången till sittplatser eller rekommendera ankomsttider. Inspelningsplatsen tar emot ett stort antal besökare, men först till kvarn gäller för platser. Kom i god tid innan inspelningsstart.

Vilka artister gästar årets Sommarlov?

Sommarens gästlista offentliggörs strax innan sändningsstarten. Programmen med artistbesök spelas in på torsdagar inför livepublik med sändning på fredagar.

Vilka är årets programledare?

Sommarlovs programledare 2019 är Malin Olsson, Alexander Hermansson, Angelika Prick och Markus Granseth.

Kan jag medverka i Sommarlov?

Sommarlovs redaktion bokar in de medverkande i programmet löpande under våren. Tips och förfrågningar om medverkan mailas till sommarlov@svt.se

Kommer Sommarskuggan tillbaka?

Serien om Sommarskuggan börjar igen lördag 6 april på Barnkanalen och barnkanalen.se. Vi hoppas att vi får en del besök av Sommarskuggan på Sommarlovsplatsen i sommar, men det kan man aldrig veta.