Sommarlov

Sommarlov sänds varje dag hela sommaren från 13 juni till 19 augusti.

Vi ses i publiken i sommar!

I sommar spelar vi åter in med publik på plats i Beijers park i Malmö. Vi välkomnar er som publik till våra inspelningar måndag - fredag under perioden 16 juni till 11 augusti 2022*. Här hittar du information om publikmedverkan och inspelningsdagar.

OBS! Torsdag 11 augusti är säsongens sista inspelningsdag med publik.

Så är du publik i Sommarlov.

Sommarlov spelas in med publik på plats i Beijers park i Malmö, måndag - fredag under perioden 16 juni till 11 augusti (* ingen inspelning Midsommarafton). Inspelningarna startar kl 09:00 och varar till ca 11.00. Det är gratis att vara publik och det krävs ingen föranmälan.

Samtliga sittplatser är på gräs, så ta gärna med en filt att sitta på. Vi förbehåller oss rätten att neka användande av medhavda stolar alternativt hänvisa till utkanterna av eventområdet. Det går bra att ta med egen matsäck in på eventområdet och det finns även ett café i parken.
Förtäring av alkohol samt rökning är förbjuden på evenemangsområdet.

OBS. Notera att delar av perioden med publika inspelningar inte är samma som programmets hela sändningsperiod!

När ska publiken vara på plats?

Inspelningarna startar 09:00 i Beijers park. Eventplatsen är alltid tillgänglig.
Eftersom vi inte har någon föranmälan kan vi inte säga när man bör vara på plats eller garantera sittplatser. Det är först till kvarn som gäller och under de mest intensiva semesterperioderna är publiken ofta större.
Det är ovanligt att man inte får plats alls. På torsdagar är det ofta störst publiktryck.

Ta dig till inspelningsplatsen i Malmö.

Till Beijers park går det lätt att cykla eller åka buss.
Stadsbuss nummer 4 går till hållplats Beijers park och nummer 31 till hållplats Simrisbanvägen.
Regionbuss nummer 130 och 172 går också till närheten av Beijers park. Hoppa av vid hållplats Kirsebergsskolan. Därifrån är det cirka 700 meter promenadväg till Beijers Park.

Kör du bil, följ skyltar mot Kirseberg, Beijers park och P Sommarlov.
Skyltade parkeringsbestämmelser gäller såväl ordinarie som eventparkeringar.

Rullstolsplatser

Sommarlovs har ett begränsat antal markerade rullstolsplatser för publik. Kontakta våra publikvärdar vid ankomst och tänk på att vara på plats i god tid då ingen föranmälan är möjlig. HWC finns i anslutning till parkens ordinarie toaletter.
Campingstolar är inte tillåtna där de kan skymma sikten för annan publik utan hänvisas i första hand till inspelningsplatsens ytterkanter.

Barnvagnar

För att alla i publiken ska kunna se så bra som möjligt hänvisar vi om möjligt barnvagnar till angivna uppställningsplatser i eventområdets utkanter.

Hundar och husdjur

Sommarlov välkomnar även hundar och husdjur till inspelningarna, men för att alla i publiken ska trivas hänvisar vi djur och djurägare att hålla sig i evenemangsområdets ytterkanter.

Vilka artister gästar årets Sommarlov?

Sommarlovs program med artistbesök spelas in torsdagar veckan innan de sänds i tv. Vill du se din favoritartist på plats i publiken i Malmö är det följande inspelningsdagar som gäller:

LIAMOO (ej publik)

Torsdag 16/6 - CAZZI OPEIA

Torsdag 23/6 - MEDINA

Torsdag 30/6 - MALOU PRYTZ

Torsdag 7/7 - TUSSE

Torsdag 14/7 - SAMIRA MANNERS

Torsdag 21/7 - THEOZ

Torsdag 28/7 -  LILLASYSTER

Torsdag 4/8 - KLARA HAMMARSTRÖM

(Torsdag 11/8 inget artistbesök - inspelning av sommarens sista program.)
 

Vilka är årets programledare?

Årets programledare i Sommarlov är Malin Olsson, Alexander Hermansson, Ida On och Dante Zia. Även Angelika Prick och Sommarskuggan medverkar.

Kan jag medverka i Sommarlov?

Sommarlovs redaktion annonserar i programmet eller på hemsidan svtbarn.se när vi söker medverkande. Publikmedverkan rekryteras på plats under inspelningseventet och kan inte föranmälas.

Kommer Sommarskuggan tillbaka?

Sommarskuggans serie finns att se på SVT Barn under våren. Sommarskuggan kommer även att dyka upp sporadiskt i Sommarlovsprogrammen, samt möter publiken dagligen på inspelningseventet.

Kontakta Sommarlov

Har du frågor eller synpunkter om våra program?
sommarlov@svt.se

Skicka post till Sommarlov:
SVT "Sommarlov"
205 18 Malmö

OBS! Vi har ingen möjlighet att lösa ut paket hos postombud.

Varför har mitt brev eller teckning har inte visats i tv?

Vi får in massor av fina brev och teckningar till Sommarlov och det är vi glada för, tack! Redaktionen gör ett urval av dessa som vi har tid och möjlighet att visa upp i våra sändningar.


Kan man skicka in digitala bilder?

Sommarlov finns även i SVT´s DUO-app och där finns möjlighet att skicka in filmer och teckningar digitalt. Duo-appen laddar du ner kostnadsfritt via din appbutik i mobilen.