Säsong 2 av Bonusfamiljen kommer i januari 2018

Bonusfamiljen är tillbaka i januari 2018 med en ny säsong.
Bonusfamiljen är tillbaka i januari 2018 med en ny säsong.

Redan innan det första avsnittet hade sett dagens ljus var det klart med en fortsättning på Bonusfamiljen. Succéserien som satte punkt för säsong ett i måndags kommer tillbaka redan den 29 januari nästa år. Vera Vitali, Erik Johansson och övriga gänget får då sällskap av Regina Lund och Dragomir Mrsic i ledande roller.

– Det har varit ett fantastiskt mottagande av säsong ett och det känns jättekul att så många har tagit till sig Bonusfamiljen och engagerat sig så mycket i karaktärerna. I säsong två har vi velat behålla samma känsla och ton som i första säsongen men samtidigt velat fördjupa och utveckla serien. Det händer ganska mycket när vi kommer in i deras liv och familjen har hunnit utökas med Patrik och Lisas första gemensamma barn Lo, som sätter i gång nya känslor och utmaningar. Dessutom får vi in några nya karaktärer som rör om i bonusfamiljen, säger Clara, Felix och Moa Herngren.

Det blir med andra ord ett kärt återseende av huvudkaraktärerna som spelas av Petra Mede, Vera Vitali, Erik Johansson, Fredrik Hallgren, Jacob Lundqvist, Frank Dorsin, Lill-Babs och Marianne Mörck då alla återkommer i den andra säsongen.

Förutom familjens nya tillskott, bebisen Lo, tillkommer även Regina Lund och Dragomir Mrsic i ledande roller.

Regina spelar Lisas impulsiva och spontana äldre syster Emma och Dragomir tar sig an karaktären Branco som driver en taekwondo-klubb i Sundbyberg. De uppskattade karaktärerna terapeuterna Ylva och Jan (Ann Petrén / Jan Ulveson) och Martins kollega i sängaffären Sebbe (Leo Razzak) återkommer även dom i säsong två tillsammans med Martin Luuk i form av karaktären Filip.


Den nya säsongen är regisserad av Felix Herngren, Emma Bucht, Martin Persson och Eddie Åhgren och skapad av Felix Herngren, Moa Herngren, Clara Herngren, Calle Marthin, Jesper Harrie och Ditta Bongenhielm.

Bonusfamiljen är en samproduktion mellan SVT och FLX

 

Här hittar du Bonusfamiljen i SVT Play